CURSURI GRATUITE & SUBVENTII

PROGRAM NOU

pentru tineri cu domiciliul sau resedinta in regiunea Sud-EST

Judetele: VRANCEA, BUZAU, BRAILA, GALATI, TULCEA, CONSTANTA

Esti Tanar cu varsta intre 16-29 ani?

NU ai firma, NU este angajat, NU mergi la scoala/alte cursuri? TE AJUTAM NOI!

CURSURI GRATUITE & SUBVENTII

SUBVENTII PLANURI DE AFACERI

* Concurs cu planuri de afaceri, 100% finantare, aprox 25.000Eur/ plan afacere pentru 15 planuri de afaceri, 1 loc de munca creat ;

*implementare plan de afacere cu sprijinul consultantilor timp de 1 an,  asigurare sustenabilitate  6 luni;

Cursuri organizate in proiect:

A7.1 Sprijin pentru participarea la programele de FPC (cursuri de calificare Nivel 2 si 3 pentru nivelurile de ocupabilitate B, C si D) – activitate relevanta si obligatorie – (a se vedea Activitatea 2 – din GS conditii specifice -activitate relevanta si obligatorie)

A7.2 Sprijin pentru participarea la programele de FPC (Cursuri de initiere, perfectionare si specializare pentru nivelurile de ocupabilitate B, C si D) – activitate relevanta si obligatorie (a se vedea Activitatea 2 – din GS conditii specifice – activitate relevanta si obligatorie)

A8.1 Formarea tinerilor cu nivel de ocupabilitate “A” – “usor ocupabil ” si Acordarea de sprijin persoanelor din grupul þinta pentru înfiinþarea de afaceri – (subactivitate relevanta) – a se vedea SubActivitatea 5.1. din GS

A12.1 Acordarea de subventii cursantilor care participa la programele de formare ( subventii acordate pentru 2 cursuri CA)

Nr crtDenumire CursTip CursNr. OreConditii acces (studii) cursantiSubventie/
cursant
1A7.1 Agent SecuritateCalificare – nivel 2360Invatamant Gimnazial1800 lei
2A7.1 Lucrator social
3 cursuri finalizate
Calificare-nivel 3720Invatamant Obligatoriu3600 lei
3A8.1 Competente antreprenoriale
4 cursuri finalizate
Absolvire40Invatamant Gimnazial200 lei
4A7.2 Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in muncaAbsolvire perfectionare80Invatamant liceal – fara diploma de bac400 lei
5A7.2 ContabilAbsolvire initiere60Invatamant liceal – fara diploma de bac300 lei
6A7.2 Competente digitaleAbsolvire60Invatamant Gimnazial300 lei

A11.1 Desfasurarea de actiuni de evaluare, recunoastere si validare a rezultatelor învatarii

Se vor desfasura actiunii de evaluare, recunoastere si validare a rezultatelor învaþarii. Cursurile de Nivel 2 si 3 si cursurile de initiere, specializare si perfectionare se vor finaliza cu evaluarea si certificarea cursantilor de catre Evaluatori ANC in vederea obtinerii certificatelor de validare si recunoastere a cursurilor.

19 examene: Competente Antreprenoriale, financiare si juridice, Lucrator social, Competente Digitale, Agent Securitate, Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Contabil.

*Pentru mai multe informații ne poți scrie la adresa proiect@sorste.ro, tel. 0773 858 168,  iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.